Avtocenter Horvat.

Zgodovina podjetja Avto center Horvat se je začela pisati z obrtno delavnico, ki še vedno stoji tam, kjer je bila prvotno postavljena leta 1950. Ustanovitelj podjetja in nosilec obrti je takrat bil mojster stroke, Rudolf Horvat, ki je podjetje vodil polna tri desetletja. Nadaljnjih 10 je dejavnost vodila pokojnikova soproga, od leta 1990 pa je vodstvo in razvoj podjetja prevzela njuna snaha, Leonida Horvat Letonja.


Vse od takrat naprej je Avto center Horvat pričel s celovitim razvojem in posodobitvijo svojih storitev, vse z namenom sledenja trendom na tržišču in spoštovanjem uporabnikovih potreb.


Začeli smo z dejavnostjo vulkaniziranja in izdelavo gumijastih premetov, s posodabljanji in širitvami obratovalnice pa danes ponujamo tudi izjemno pestro paleto avtomehaničnih in motornih storitev, ki se zaokrožujejo s čiščenjem in vzdrževanjem vozil.


V dveh poslovalnicah za kakovostno izvedbo vseh storitev poleg vodstva skrbi še šest zaposlenih.


Motiv za ohranitev visoke ravni uspešnega poslovanja najdemo v popolni zadovoljitvi kupcev, ki v sled hitremu tempu življenja zagotovo strmite k temu, da opravite največje možno število storitev na enem mestu.


Hvala, ker nam zaupate.